Siirry sisältöön

Taloushallinnon palvelut

Tarjoamme laadukkaat taloushallinto-, kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelut pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Yhteistyökumppaniltamme saat lisäksi asiantuntevat neuvontapalvelut sekä isännöinnin PK-seudulla. Olemme taloushallinnon luotettava kumppanisi nyt ja tulevaisuudessa!

Yrityksen perustaminen

Meiltä saat yrityksen perustamiseen liittyvät kattavat palvelut. Ohjaamme ja neuvomme oikean yritysmuodon valinnassa ja tarvittavien hakemusten täyttämisessä. Meillä on myös laaja tietämys aloittavalle yritykselle suunnatuista rahoitusratkaisuista.

Palkanlaskenta

Palkanlaskentapalveluihimme kuuluvat laskenta, maksatus ja tulorekisteri-ilmoitukset. Käytössämme on laaja tietämys eri työehtosopimuksista, ja hyödynnämme tätä osaamista aina asiakkaan parhaaksi. Erikoisalaamme on rakennusalan palkanlaskenta, ja tarjoammekin asiantuntevat palkanlaskentapalvelut myös rakennusalan yrityksille.

Palkanlaskennassa käytössämme ovat laadukkaat ohjelmistot: Visman Netvisor ja Fivaldi. Meidän kauttamme voit syöttää työtunnit suoraan haluamaasi ohjelmaan, jossa palkanlaskenta voidaan hoitaa sujuvasti loppuun asti.

Meillä on mahdollisuus hoitaa palkanlaskenta tai kirjanpito tarvittaessa tai tilapäisesti (esim. lomien aikana) myös omalla käytössänne olevalla ohjelmalla, kuten esimerkiksi Mepco, Procountor tai Likeit Solutions.

Kirjanpito

Kirjanpitopalveluihimme kuuluvat sekä perinteinen kirjanpito että kätevä sähköinen kirjanpito. Saat kirjanpidon joko kuukausittain, neljännesvuosittain tai kerran vuodessa. Tarjoamme asiakasyrityksillemme myös laadukkaat reskontrapalvelut, joista raportointi toimitetaan asiakaan toiveiden mukaan.

Tilinpäätökset ja veroilmoitukset

Laadimme tilinpäätökset alusta loppuun luotettavasti ja varmasti. Hoidamme myös veroilmoituksen lähettämisen sähköisessä muodossa.

Asiantuntijapalvelut

Voit kääntyä puoleemme kaikissa yrityksesi taloushallintoa koskevissa kysymyksissä. Meillä on laaja kokemus yritysten taloushallinnosta ja olemme mielellämme tukenasi yrityksesi taloutta koskevissa asioissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!